Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Γ' κατηγορία Κορινθίας: Εύκολα αλλά επικίνδυνα παιχνίδια για τους πρωτοπόρους στο δεύτερο όμιλο

Με εύκολα παιχνίδια αλλά επικίνδυνα για τους πρωτοπόρους συνεχίζεται το πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ' κατηγορίας Κορινθίας. Ο ΑΟ Λεχαίου φιλοξενείται από τον Ατρόμητο Μποζικών ενώ η Δάφνη Πουλίτσας φιλοξενεί τον Παμβοχαϊκό. Στο Μεγάλο Βάλτο ταξιδεύει ο ΠΓΣ Κόρινθος όπου φιλοξενείται από το τοπικό Κεραυνό. Ντέρμπι για τις πρώτες θέσεις είναι η αναμέτρηση της Λαύκας με τον Άρατο ενώ για τις πιο πίσω θέσεις ο Άρης Βοχαϊκού υποδέχεται τον Ορφέα Κιάτου. Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχουν οι Νέοι Στιμάγκας.

Στα Μποζικά λοιπόν ο Ατρόμητος υποδέχεται το πρωτοπόρο ΑΟ Λεχαίου. Η ομάδα του Λεχαίου θέλει το τρίποντο που θα την διατηρήσει στην κορυφή ωστόσο ο Ατρόμητος δεν θα παρατήσει εύκολα τα όπλα αφού θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει στην βαθμολογία.

Η Δάφνη Πουλίτσας υποδέχεται το Παμβοχαϊκό και με τους δύο να αναζητούν το τρίποντο για ξεψωριστούς λόγους όμως. Η Δάφνη θέλει την νίκη για να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία και να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα του πρωτοπόρου και να περάσει πρώτη ενώ ο Παμβοχαϊκός για να ανέβει στην βαθμολογία.

Ντέρμπι μεταξύ των πρώτων θέσεων διεξάγεται στην Λαύκα όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Άρατο. Νίκη θέλουν και οι δύο με το παιχνίδι να είναι αμφίρροπο αφού πρόκειται για ντέρμπι.

Στο Μεγάλο Βάλτο ο τοπικός Κεραυνός φιλοξενεί τον ΠΓΣ. Η ομάδα του ΠΓΣ αν αγωνιστεί προσεχτικά λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει την νίκη απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας.

Τέλος, Άρης Βοχαϊκού και Ορφέας Κιάτου διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τις πιο πίσω θέσεις.

Ρεπό έχει η ομάδα των Νέων Στιμάγκας.

Το πρόγραμμα:

Δάφνη Πουλίτσας – Παμβοχαϊκός 10.45
Άρης Βοχαϊκού – Ορφέας Κιάτου 10.45
Κεραυνός Μεγάλου Βάλτου – ΠΓΣ Κόρινθος 10.45
ΑΟ Λαύκας – Άρατος Βασιλικού 15.00
Ατρόμητος Μποζικών – ΑΟ Λεχαίου 15.00
Ρεπό: Νέοι Στιμάγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου