Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Γ' Κατηγορία Κορινθίας: Να παραμείνει αήττητη και πρώτη θέλει η Αλμυρή στο πρώτο όμιλο


Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει η 6η αγωνιστική για το πρώτο όμιλο της Γ' Κατηγορίας Κορινθίας. Στην Αλμυρή η πρωτοπόρος θέλει να παραμείνει στην κορυφή στην αναμέτρηση με τον Αία Αγιονορίου ενώ μεγάλης σημασίας είναι και η αναμέτρηση του Αγίου Γεωργίου με τον Ολυμπιακό Κορίνθου για να παραμείνε οι γηπεδούχοι κοντά στην κορυφή. Άλλη μία ακόμα σημαντική αναμέτρηση για τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών που φιλοξενείτε από τον Ποσειδών Κυρά βρύσης ενώ στην μάχη για τις πιο κάτω θέσεις ο Αστέρας Κορίνθου υποδέχεται τα Νέα Αστέρια Λουτρακίου και το Ελάφι Εξαμιλίων το Σοφικό '05.




Στην Αλμυρή λοιπόν η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αία Αγιονορίου. Μπορεί η Αλμυρή να σταμάτησε το σερί τον 4 νικών με την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής με το Φωκά ωστόσο συνεχίζει να παραμένει αήττητη και πρώτη κάτι το οποίο θέλει να συνεχίζει απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας.


Άγιος Γεώργιος και Ολυμπιακός Κορίνθου είναι η επόμενη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη που θα τους διατηρήσει κοντά στην πρώτη θέση. λογικά αν παραταχθούν σοβαροί δεν θα έχουν πρόβλημα για να πάρουν το τρίποντο.


Από το Ποσειδών Κυράς Βρύσης φιλοξενείται ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών ο οποίος θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει σε απόσταση 4 βαθμών από την κορυφή αλλά και για να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα τον αντιπάλων του για να ανέβει στην βαθμολογία.


Αστέρας Κορίνθου και Νέα Αστέρια Λουτρακίου διασταυρώνουν τα ξίφη του σε μία μάχη για τις πιο πίσω θέσεις ενώ ακόμα μία αναμέτρηση για της πιο πίσω θέσεις είναι και αυτή μεταξύ του Ελάφι Εξαμιλίων με το Σοφικό '05.


Το πρόγραμμα:



Άγιος Γεώργιος – Ολυμπιακός Κορίνθου 12.00
Ποδειδών Κυράς Βρύσης – Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών 10.45
Αστέρας Κορίνθου – Νέα Αστέρια Λουτρακίου 10.45
Ελάφι Εξαμιλίων – Σοφικο ‘05 10.45
ΑΟ Αλμυρής – Αίας Αγιονορίου 10.45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου