Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Β' κατηγορία Κορινθίας: Ντέρμπι κορυφής στον δεύτερο όμιλο


Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία και για το δεύτερο όμιλο το Σάββατο με τα βλέμματα όλων ωστόσο να στρέφονται στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ Πανκαμαριακού και Αετού Κρυονερίου. Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00.




Στο Ξυλόκαστρο λοιπόν ο Πανκαμαριακός υποδέχεται τον Αετό Κρυονερίου στο ντέρμπι κορυφής για το δεύτερο όμιλο. Οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για ξεχωριστούς λόγους. Ο Αετός για να παραμείνει στην κορυφή και να αυξήσει την διαφορά ενώ ο Πανκαμαριακός για να περάσει στην πρώτη θέση. Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις με τον καλύτερο να κερδίζει.


Η άλλη αναμέτρηση του Σαββάτου είναι ανάμεσα στις δύο Θύελλες. Στο Κιάτο λοιπόν η Θύελλα Κάτω Διμηνιού υποδέχεται την Θύελλα Λεοντίου. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικές καταστάσεις. Η ομάδα του Κάτω Διμηνιού πραγματοποιεί καλή πορεία ενώ η Θύελλα Λεοντίου θέλει την  νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.


Τη Κυριακή η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τα υπόλοιπα 5 παιχνίδια.


Στο Συνοικισμό η Κόρινθος '06 υποδέχεται την Αναγέννηση Κιάτου. Νίκη και μόνο νίκη για την ομάδα της Κορίνθου η οποία θα την ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Ίδιος ο στόχος και για την Αναγέννηση η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί μία ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής και να πλησιάσει και άλλο στην πρώτη θέση.


Στην Αρχαία Κόρινθο ο Άρης υποδέχεται την Λυκοποριά. Η ομάδα της Αρχαίας Κορίνθου θέλει την νίκη για να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία κάτι το οποίο θέλει και η Λυκοποριά για να ξεφύγει από την θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής στην κατηγορία.


Ο ΑΠΕΣΣΑΣ φιλοξενεί στο γήπεδο του Βέλου το Σπαθοβούνι με την ομάδα του Σπαθοβουνίου να είναι πιο έμπειρη και λογικά να πάρει το τρίποντο έστω και δύσκολα απέναντι σε μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς..


Στο Δερβένι ο  Πανευρωστινιακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Άσσου. Η ομάδα του Άσσου θέλει να πετύχει την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα και να ανέβει στην βαθμολογία ενώ η ομάδα της Ευρωστίνης θέλει νίκη για να μην βρεθεί κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.


Τέλος, στον Ασπρόκαμπο ο ΑΟ υποδέχεται τον Παμφενεατικό στο ντέρμπι της ουράς. Η ομάδα του Ασπροκάμπου δεν έχει πάρει ούτε ένα βαθμό μέχρι στιγμής κάτι που λογικά θα πρέπει να το καταφέρει στην Κυριακάτικη αναμέτρηση.


Το πρόγραμμα:



ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
ΑΠΕΣΣΑΣ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου