Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Β' Κατηγορία Κορινθίας: Αυλαία με 2 παιχνίδια το Σάββατο στο πρώτο όμιλο

Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της Β' κατηγορίας Κορινθίας για το πρώτο όμιλο το Σάββατο με την αναμέτρηση του Κύψελου με τη Δάφνη Εξαμιλιών να ξεχωρίζει. Την Κυριακή η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια. Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15.00.



Το Σάββατο λοιπόν οι Άγιοι Θεόδωροι υποδέχονται τον ουραγό ΑΠΣ Αγιαννη. Λογικά η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων δεν θα δυσκολευτεί και θα πάρει εύκολα την νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που δεν έχει συγκεντρώσει ακόμα βαθμό.


Η άλλη αναμέτρηση του Σαββάτου είναι αυτή μεταξύ του Κύψελου και της Δάφνης Εξαμιλίων. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες οριακά στην ζώνη του υποβιβασμού και αμφότερες θέλουν την νίκη για να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις.


Την Κυριακή η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τα υπόλοιπα παιχνίδια.


Στην Ξυλοκέριζα ο πρωτοπόρος Εθνικός υποδέχεται τον ΠΑΟ Κουταλά. Η ομάδα της Ξυλοκέριζας θέλει να κάνει το 8 στα 8 και λογικά δεν θα δυσκολευτεί απέναντι σε ένα υποδεέστερο αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.


Στα Εξαμίλια οι Γαλάζιοι Νέοι φιλοξενούν τον Άρη Κορίνθου στο ντέρμπι για την 3η θέση. Η ομάδα που θα μπει πιο συγκεντρωμένη στο αγωνιστικό χώρο θα είναι και αυτή που θα πάρει την νίκη με τους εξαμιλιώτες να έχουν ελαφρύ προβάδισμα λόγο έδρας.


Στην Περαχώρα ο ΑΟ υποδέχεται τον ΑΣ Λουτρακίου. Η ομάδα της Περαχώρας πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και θέλει να συνεχίσει έτσι απέναντι σε ένα αντίπαλο ο οποίος λογικά θα παλέψει για την παραμονή του.


Τοπικό ντέρμπι στο Άγιο Βασίλη μεταξύ Προόδου και Μαψού, Οι δύο ομάδες απογοητεύουν φέτος θέλοντας να κάνουν την αρχή σε μία καλή πορεία από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Τέλος, στο Γαλατάκι ο Τενεάτης υποδέχεται τον Αετό Αγγελοκάστρου. Οι δύο ομάδες ακολουθούν αντίστροφη πορεία σε σχέση με αυτή της περσινής σαιζόν και θέλουν την νίκη για να ξεφύγουν απο τις επικίνδυνες θέσεις.


Το πρόγραμμα:



ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ.
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ. - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛ. - ΑΟ ΜΑΨΟΥ
ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου