Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Κόρινθος: Κοντά στο Ευθύμειο Κέντρο

Η ομάδα της Κορίνθου, σε συνεργασία με το ΚΕΠΑΠ του Δήμου της πόλης, θα διοργανώσει στο Ευθύμειο Κέντρο, εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Οι άγιες μέρες πλησιάζουν και η ομάδα της Κορίνθου δίνει παράδειγμα ανθρωπιάς παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε δημιουργώντας γέφυρα ανάμεσα στον αθλητισμό και τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας ώστε να βοηθήσουμε όλοι έστω και με το ελάχιστο, θυμίζοντας μας πως όλοι είμαστε άνθρωποι. Να υπενθυμίσουμε ότι το εισιτήριο θα είναι 5 ευρώ ενώ η είσοδος σε παιδιά και γυναίκες θα είναι δωρεάν.



Στην είσοδο του γηπέδου της Κορίνθου στην αναμέτρηση της Κυριακής 18/12 με τη Θήβα και κατά την διάρκειά του θα υπάρχει αντιπροσωπεία του ιδρύματος και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν διάφορα δώρα, να προσφέρουν την αγάπη τους και να θαυμάσουν τα αριστουργήματα που φτιάχνουν τα παιδιά του ιδρύματος,  με τα έσοδα να πηγαίνουν για την οικονομική ενίσχυση του Ευθύμειου.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως επικεφαλής αυτής της πρωτοβουλίας, είναι η Καίτη Μπεθάνη, μητέρα του προέδρου της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες κινήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες.



Τακτοποίησε τις οφειλές της η Κόρινθος


Σχεδόν κάθε εβδομάδα η Κόρινθος καλείται να εξοφλήσει χρέη προς ποδοσφαιριστές από προηγούμενες σεζόν, με κίνδυνο να μην οριστούν τα παιχνίδια της στη Δ’ Εθνική.
Το ίδιο συνέβη και αυτή την εβδομάδα, όμως η διοίκηση της «Μπάρτσα» κατάφερε να τακτοποιήσει τις οφειλές, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά το ντέρμπι της Κυριακής (18/12) με τη Θήβα. Η Κόρινθος κινδύνευε και με αφαίρεση δύο βαθμών, εάν δεν είχε εξοφλήσει κάποια χρέη προς Έλληνες παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου