Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Μπεθάνης: «Είμαι περήφανος για την ομάδα»


Μπεθάνης: «Είμαι περήφανος για την ομάδα»Ο πρόεδρος της Κορίνθου, Πάνος Μπεθάνης, τόνισε μέσα από τη σελίδα του συλλόγου ότι η ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά για να πετύχει τους στόχους της, αλλά στηρίζει απόλυτα την προσπάθεια των παικτών.
Ο Μπεθάνης εμφανίστηκε πικραμένος από την ήττα στον αγώνα με τα Λουκίσια, ενώ εξήρε την αντίπαλη ομάδα για την απόδοσή της…
«Είχαμε ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα που μας έφερε στεναχώρια. Ανακαλύψαμε ότι δεν είμαστε ανίκητοι και ότι χρειάζεται πολλή δουλειά φέτος για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αλλά πρωτίστως πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα των Λουκισίων που παρόλο ότι έμεινε με δέκα παίκτες κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Ένας ακόμα άξιος αντίπαλος σε μια δύσκολη κατηγορία».
Ο πρόεδρος της Κορίνθου εξέφρασε ωστόσο, τη στήριξή του στους ποσοσφαιριστές και τους «κάλεσε» να επιστρέψουν στο καλό τους πρόσωπο στον επόμενο αγώνα…
«Στα δικά μας τα παιδιά να πω ψηλά το κεφάλι, προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι. Η ήττα κάνει τη νίκη πιο γλυκιά. Είμαι περήφανος για όλους σας, μείνετε ενωμένοι και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Η πόλη σας αγαπάει και σας περιμένει να δείξει την αγάπη της την επόμενη Κυριάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου