Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Κόρινθος: Στα Λουκίσια σταμάτησε το σερί αλλά παρέμεινε πρώτη


ΑΟ Λουκισίων - Κόρινθος 2 - 1


Την πρώτη της ήττα για φέτος γνώρισε η Κόρινθος σήμερα στα Λουκίσια από την τοπική ομάδα με 2 - 1 παρόλο που οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 59' με 10 παίκτες. Η αναμέτρηση τα είχε όλα αφού το ματς διεκόπη για 7 λεπτά ύστερα από συμπλοκές μεταξύ τον ποδοσφαιριστών το δύο ομάδων. Η Κόρινθος παρά της ήττα παρέμεινε πρώτη ωστόσο σταμάτησε το σερί νικών αλλά και το μηδέν παθητικό.



Στο πρώτο μέρος τα Λουκίσια μπήκαν δυνατά ψάχνοντας από νωρ΄ςι το γκολ. Στο 8' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ αφού ο Ανέστης σημάδεψε το δοκάρι, ωστόσο η Κόρινθος ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 36’ με τον Σεϊτάι ο οποίος έκανε το 0 - 1 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο με την διαφορά ότι τα Λουκίσια κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο  56’ με τον Καραμπατσιά που έκανε το 1 - 1, δίνοντας άλλη τροπή στον αγώνα. Παρ' όλα αυτά, λίγα λεπτά αργότερα, στο 58’ το ματς διεκόπη για 7 λεπτά λόγω συμπλοκών μεταξύ παικτών των δύο ομάδων. Ο σκόρερ του τέρματος για τους γηπεδούχους,  Καραμπατσιάς, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης στο 59’, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά τα Λουκίσια έψαχναν το δεύτερο γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Στο 74' ο Ανέστης σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι ωστόσο αυτό που δεν κατάφερε ο Ανέστης, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι, το πέτυχε ο Δήμου στο 85’, διαμορφώνοντας το τελικό 2 - 1 για τα Λουκίσια και υποχρεώνοντας την Κόρινθο στην πρώτη της γκέλα.


Επόμενο παιχνίδι για την "Μπάρτσα" την ερχόμενη Κυριακή εντός έδρας με την Θήβα στο οποίο ο κόσμος πρέπει να δώσει βροντερό παρόν για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στην Γ' Εθνική.


Συνθέσεις:


ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: Σουτζόγλου, Παπαδόπουλος, Μπάρκωσης, Καραμπάς, Ματζώρος, Ευσταθίου Ν., Σκριβάνος (46' Καραμπατσιάς), Δήμου (88' Μιμιγιάννης), Φαρούκ, Τσομπάνης (72' Ζαχαριάς), Ανέστης
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Ντερτιλής (89' Τζουμάκας), Φίλης, Παπαευθυμίου, Βανγκέλι, Σπυρόπουλος, Μπαλτζής, Λουμπαρδέας, Σεϊτάι, Δημητριάδης (46' Λαμπρογεώργος), Σιώκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου