Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Επέστρεψε στις νίκες

Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Παναργειακός
1 - 0 


Στις νίκες επέστρεψε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου μετά την σημερινή του επικράτηση με 1 - 0 επί του Παναργειακού στο Χιλιομόδι. Η ομάδα του Χιλιομοδίου πέτυχε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα έστω και δύσκολα αν και τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες και ελπίζει για κάτι καλό την φετινή σαιζόν με πρώτο από όλα μία εύκολη παραμονή στην κατηγορία.




Δύσκολη λοιπόν, αλλά σημαντική νίκη πήρε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναργειακό.  Στο 29’ ο Παππάς έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.
Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης, Παππάς, αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89’ και αποβλήθηκε.
Επόμενη αναμέτρηση για τον Ατρόμητο της ερχόμενη Κυριακή εκτός έδρας με την Δάφνη Ερυθρές σε μία αναμέτρηση που αν παρουσιαστεί σοβαρός δεν θα δυσκολευτεί για την νίκη.
Συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πανούσης, Μπαλής (64' Μαστρογιαννόπουλος), Κορδαλής, Παππάς, Βλάσσης, Πανακούλιας, Ιοατρόπουλος, Παπαϊωάννου, Κουσκουνάς, Τσουμάνης (82' Γεώργαρης), Μυργιώτης
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κόλλιας, Δρούλιας (72' Ισούφι), Σοφός, Πανάκης, Φίλης, Μπόμπος, Μπάρλας Κ. (46' Τζιώρας), Ιασωνίδης (62' Λιάρος), Ελευθεριάδης, Λιάκος, Σαΐντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου