Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Β' κατηγορία Κορινθίας: Δύο τα ντέρμπι της ουράς στο δεύτερο όμιλο

Με όλα τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής στο δεύτερο όμιλο της Β' κατηγορίας Κορινθίας να διεξάγονται την Κυριακή συνεχίζεται το πρωτάθλημα. Τα σημαντικότερα παιχνίδια αυτής διεξάγονται στην ουρά της βαθμολογίας με 2 ντέρμπι ουραγών τα οποία θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια. 



Ο πρωτοπόρος του ομίλου Αετός Κρυονερίου φιλοξενεί τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου. Η ομάδα του Κρυονερίου θέλει την νίκη η οποία θα την διατηρήσει στην κορυφή απέναντι σε ένα αντίπαλο ο οποίος εντυπωσιάσει φέτος και δεν θα παρατήσει εύκολα τα όπλα.


Η Θύελλα Κάτω Διμηνιού φιλοξενείτε από την Κόρινθο '06. Η ομάδα του Κάτω Διμηνιού δεν περίμενε πως θα βρισκόταν στην 2η θέση και θέλει την νίκη για να παραμείνει εκεί τουλάχιστον για μία ακόμα αγωνιστική. Η ομάδα του Συνοικισμού βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και θα κάνει προσπάθεια για να ξεφύγει από εκεί.


Στο Κιάτο από την τοπική Αναγέννηση φιλοξενείτε ο Πανκαμαριακός. Η ομάδα του Καμαρίου θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα κάτι το οποίο δεν θα το αφήσει να συμβεί εύκολα η Αναγέννηση.


Σπαθοβούνι και Πανευρωστινιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μία αναμέτρηση για της ποιο πίσω θέσεις ενώ ο Παμφενεατικός που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ένα βαθμό υποδέχεται την Λυκοποριά και με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη.


Το πρώτο ντέρμπι της ουράς διεξάγεται στο γήπεδο του Λεοντίου μεταξύ της τοπικής Θύελλας και του ΑΠΕΣΣΑ και με τους δύο να θέλουν την νίκη για να ανέβουν στην βαθμολογία.


Τέλος, στον Άσσο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ασπρόκαμπο. Και οι δύο ομάδες θα ψάξουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Το πρόγραμμα:



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ - ΑΠΕΣΣΑΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου