Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Γ' κατηγορία: Ντέρμπι κορυφής στις Αρχαίες Κλεωνές στο πρώτο όμιλο

Με το ντέρμπι κορυφής στις Αρχαίες Κλεωνές μεταξύ του Φωκά και της Αλμυρής να ξεχωρίζει διεξάγεται η 5η αγωνιστική του πρώτου ομίλου στην Γ' κατηγορία Κορινθίας.


Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 10.45.



Στις Αρχαίες Κλεωνές λοιπόν ο Φωκάς υποδέχεται την πρωτοπόρο Αλμυρή. Η Αλμυρή ακόμα και με ήττα θα παραμείνει στην κορυφή ωστόσο θέλει μόνο νίκη για να διευρύνει την διαφορά της. Νίκη θέλει και ο Φωκάς ο οποίος θα πλησιάσει στο ένα βαθμό από την κορυφή.


Στα Εξαμίλια το Ελάφι Εξαμιλίων υποδέχεται τον Άγιο Γεώργιο με την ομάδα του Αγίου Γεωργίου να θέλει μόνο νίκη για να εκμεταλλευτεί πιθανή ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής και να πλησιάσει την πρώτη θέση.


Ντέρμπι του Συνοικισμού στο Συνοικισμό μεταξύ του Ολυμπιακού Κορίνθου και του Αστέρα Κορίνθου. Οι δύο ομάδες ακολουθούν διαφορετική πορεία ωστόσο η αναμέτρηση σαν ντέρμπι κρύβει εκπλήξεις.


Στο Λουτράκι τα Νέα Αστέρια Λουτρακίου υποδέχονται τον Αία Αγιονορίου σε μία αναμέτρηση για τις πιο κάτω θέσεις ενώ τέλος στο Σοφικό ο ουραγός του ομίλου Σοφικό '05 φιλοξενεί τον Ποσειδών Κυρα Βρύσης με την γηπεδούχο ομάδα να ψάχνει το πρώτο τρίποντο.


Το πρόγραμμα:



Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών – ΑΟ Αλμυρής
Σοφικο ’05 – Ποσειδών Κυράς Βρύσης
Ολυμπιακός Κορίνθου – Αστέρας Κορίνθου
Νέα Αστέρια Λουτρακίου – Αίας Αγιονορίου
Ελάφι Εξαμιλίων – Άγιος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου