Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Β' Κατηγορία Κορινθίας: Με το μεγάλο παιχνίδι να απουσιάζει στο δεύτερο όμιλο

Χωρίς το μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται η 10η αγωνιστική στο δεύτερο όμιλο της Β' κατηγορία Κορινθίας. πρωτοπόρος Αετός Κρυονερίου φιλοξενείται από την Λυκοποριά ενώ ο Πανκαμαριακός υποδέχεται την Θύελλα Κάτω Διμηνιού. Από εκεί και κάτω ο Πανευρωστινιακός υποδέχεται την Θύελλα Λεοντίου ενώ εντός έδρας παίζει και ο Ολυμπιακός Άσσου που θέλει το τρίποντο με τον Παμφενεατικό. ΑΠΕΣΣΑΣ και Κόρινθος '06 σε μία αναμέτρηση για τις θέσεις κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ ο Ασπρόκαμπος που προβληματίζει φιλοξενεί το Σπαθοβούνι. Στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης φιλοξενεί της Αναγέννηση Κιάτου σε μία αναμέτρηση για την 5η θέση.



Η αυλαία στο δεύτερο όμιλο ανοίγει το Σάββατο με μία αναμέτρηση.


Στο γήπεδο του Δερβενίου ο Πανευρωστινιακός υποδέχεται τη Θύελλα Λεοντίου. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη για να κάνουν βήμα παραμονής κάτι που θέλει και ο Πανευρωστινιακός για να ξεκολλήσει από τις θέσεις; πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.


Την Κυριακή ο πρωτοπόρος Αετός Κρυονερίου φιλοξενείται από την Λυκοποριά. Η Λυκοποριά βρίσκεται στηνθέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής στην κατηγορία και θέλει την νίκη για να διατηρηθεί τουλάχιστον εκεί. Το ίδιο θέλει και ο Αετός ο οποίος με νίκη θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.


Ο δεύτερος Πανκαμαριακός υποδέχεται της Θύελλα Κάτω Διμηνιού σε μία αναμέτρηση η οποία δεν θα είναι εύκολη για καμία από τις δύο ομάδες. Νίκη θέλουν και οι δύο με το Καμάρι να την ψάχνει για να μείνει κοντά στην πρώτη θέση ή να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα του πρωτοπόρου και να περάσει στην πρώτη θέση ενώ η Θύελλα για να μείνει κοντά στην πρώτη θεση.


Στον Ασπρόκαμπο ταξιδεύει το Σπαθοβούνι όπυ φιλοξενείται από την τοπική ομάδα. Νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν και οι δύο με το Σπαθοβούνι αν και φιλοξενούμενο να είναι πιο κοντά σε αυτή.


Στην Αρχαία Κόρινθος ο Άρης φιλοξενεί την Αναγέννηση Κιάτου. Οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ισόβαθμες και θέλουν την νίκη για να ανέβουν και άλλο στην βαθμολογία.


Στο Βραχάτι ο ΑΠΕΣΣΑΣ Χαλκίου υποδέχεται την Κόρινθο '06 σε μία μάχη για τις θέσεις κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παμφενεατικό σε μία αναμέτρηση όπως αυτή του ΑΠΕΣΣΑ με την Κόρινθο '06.


Το πρόγραμμα:



ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
ΑΠΕΣΣΑΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου