Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Α' κατηγορία Κορινθίας: Το ήθελε πολύ και το κέρδισε.


Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ - Π.Α.Σ ΚΛΕΝΙΑ 1 - 0 

΄΄Στάση΄΄  Θώδειο,  για το αήττητο του πρωτοπόρου Π.Α.Σ Κλένια.
Οι οράνιε με το γκολ - πέναλτι του Χρυσαφίδη στο 26ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, να πλησιάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής να δώσουν νέο ενδιαφέρον στο φετινό πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις, πολλή αγωνία στο τέλος και πολύ δυνατές προσωπικές μονομαχίες εκατέρωθεν που δεν ξεπέρασαν όμως τα όρια των κανονισμών για να γίνουν αντιαθλητικές.
Οι οράνιε, με την πλάτη στον τοίχο βαθμολογικά, μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι να κερδίσουν.


Η πρώτη φετινή συμμετοχή του στρατευμένου Χατζηνικολή  εξαφάνισε από την αμυντική γραμμή των οράνιε την ανεξήγητη νευρικότητα και το άγχος που έχει παρουσιάσει φέτος σε ορισμένα παιχνίδια  και της έδωσε ψυχραιμία, μεγαλύτερη δύναμη  και αποτελεσματικότητα .

Παράλληλα βοήθησε τα μέγιστα στην εξουδετέρωση της έμπειρης και πάντα επικίνδυνης επιθετικής τετράδας των φιλοξενούμενων (Μπαλάφας,Κλαδάκης,Λέπεντζης,Μπεξής). Δεν είναι τυχαίο ότι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ουσιαστικά μόνο δύο φορές σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, οι ποδοσφαιριστές του κ. Νούλα έδειξαν μεγάλο πάθος για την νίκη (ενδεικτικό ότι μετρήσαμε πέντε τουλάχιστον περιπτώσεις όπου δύο παίκτες έκαναν συγχρόνως τάκλιν σε ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων) και εκμεταλλευόμενοι ένα από τα -λίγα- λάθη της αντίπαλης άμυνας έφτασαν στη νίκη.

Στο 26ο λεπτό, ο Δημαράκης με τον Μαυρέλη έπαιξαν γρήγορα το ένα-δύο έξω από την περιοχή με τον τελευταίο να μην κάνει καλό κοντρόλ αλλά να συνεχίζει την προσπάθειά του.Ο Γκίκας θα κάνει την έξοδο για να προλάβει τη μπάλα αλλά ο νεαρός Μακρής θα σπρώξει από πίσω και θα ...γκρεμίσει  τον μέσο των οράνιε.
 
Νωρίτερα, οι οράνιε είχαν απειλήσει στο πρώτο κιόλας λεπτό όταν η κεφαλιά του Χρυσαφίδη μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Αποστολάκη πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκίκα.


Στο 4ο λεπτό, οι Αποστολάκης και Μπίτζιος συγκρούστηκαν μέσα στην περιοχή με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων πέφτοντας στο έδαφος να βρίσκει τη μπάλα με το χέρι.

Στο 16ο λεπτό, ο Παυλάτος τροφοδότησε στα πλάγια τον Δημαράκη ο οποίος αφού με ταχύτητα ξεπέρασε το τάκλιν του Λέκκα, έφυγε μόνος του από πλάγια θέση και σέντραρε στην καρδιά της άμυνας στον Αποστολάκη που προσπάθησε με μονοκόμματο σουτ να νικήσει ανεπιτυχώς τον Γκίκα.


Ένα σουτ εκτός περιοχής του Μπαστούνη στο 23ο λεπτό δεν ανησύχησε τον Παναγιωτόπουλο, ο οποίος στο 28ο λεπτό χρειάστηκα να πέσει στη γωνία του για να μπλοκάρει την εκτέλεση φάουλ του Μπεξή.


Το ημίχρονο τελείωσε με τη σέντρα του Αντωνίου και την κεφαλιά του Χρυσαφίδη που μπλόκαρε εύκολα ο Γκίκας.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν την πρώτη μεγάλη τους ευκαιρία στο 50ο λεπτό. Οι Μαυρέλης και Κρίκας δεν συννενοήθηκαν σωστά στο χώρο του κέντρου, ο Μπεξής έκλεψε τη μπάλα και ξεχύθηκε στην αντεπίθεση. Στη δεύτερη επαφή του με τη μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή αλλά ο Παναγιωτόπουλος πέφτοντας εγκαίρως στα πόδια του απέκρουσε  σωτήρια.

Στο 52ο λεπτό το σουτ του Αποστολάκη από την κορυφή της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ, ενώ στο 54ο λεπτό ο Γκίκας με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ την επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Γκαρμίρη.


Στο 69ο λεπτό, ο Δημαράκης έκανε τη σέντρα, ο Αντωνίου έπιασε στη κίνηση το μονοκόμματο σουτ αλλά ο Λέκκας μπροστά από τον Γκίκα έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 76ο λεπτό, η πορεία νέας σέντρας-σουτ του Γκαρμίρη ξεγέλασε τον Γκίκα με τη μπάλα όμως να φεύγει άουτ από αριστερό κάθετο δοκάρι.


Στο 78ο λεπτό, ο Μαυρέλης μετά από εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να βρει έξυπνα τον Αποστολάκη έξω από τη μικρή περιοχή. Ο Γκίκας έκανε την έξοδο και έδιωξε αρχικά με τα πόδια αλλά ο επερχόμενος Δημαράκης σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων που μπλόκαρε.


Στο 81ο λεπτό, ο Κλαδάκης ελίχθηκε από πλάγια και αφού ξέφυγε από δύο αντιπάλους του έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι. Ο Μπαλάφας έστρωσε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον επερχόμενο Μπεξή αλλά ο Κρίκας έπεσε στα πόδια του αντιπάλου του και πρόλαβε να διώξει σωτήρια.


Στο 84ο λεπτό, οι οράνιε έμειναν με παίκτη λιγότερο αφού ο Αποστολάκης δέχθηκε σε διάστημα δύο λεπτών δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε.


Στα εναπομείναντα 10 λεπτά ( με τις καθυστερήσεις) δεν δημιουργήθηκε κάποια φάση από τις δύο πλευρές αλλά όπως είναι φυσικό κύλησαν με πολλή αγωνία.

Σκόρερς
Δημήτρης Χρυσαφίδης (Πεν.) (26)
Συνθέσεις:
Π.Α.Ο. Λουτράκι :Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Γκαρμίρης, Γιάννης Μίχας, Γιάννης Δημαρακης, Νίκος Χατζηνικολής, Κώστας Αντωνίου, Κώστας Παυλάτος, Δημήτρης Μαυρέλης, Κώστας Αποστολάκης, Γρηγόρης Κρίκας, Δημήτρης Χρυσαφίδης,
Αναπληρωματικοί : Φώτης Κορδώσης, Παναγιώτης Ανδρεατίδης, Γεράσιμος Βουτσινάς, Παναγιώτης Σέγγας, Παντελής Πανταζής, Δημήτρης Τσατσόπουλος, Γιώργος Τσουμάνης.
Αλλαγές
Παντελής Πανταζής -> Κώστας Παυλάτος (60)
Παναγιώτης Σέγγας -> Γιάννης Μίχας (71)
Γεράσιμος Βουτσινάς -> Γιάννης Δημαρακης (79)

Κίτρινες Κάρτες
Νίκος Χατζηνικολής (37), Γιάννης Μίχας (57), Γιάννης Δημαρακης (73), Δημήτρης Μαυρέλης (79), Κώστας Αποστολάκης (83), Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος (91), Κώστας Γκαρμίρης (92).
Κόκκινες Κάρτες
Κώστας Αποστολάκης (84)

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ : Γκίκας. Μπίτζιος, Μακρής, Μπαλάφας Β., Λέκκας, Μπαστούνης, Σενής, Κλαδάκης, Μπεξής, Μπαλάφας Π, Λέπεντζης,
Αναπληρωματικοί : Παπαχρήστου, Δήμας, Ρουμελιώτης, Μαρίνος, Διγαλάκης, Γεώργαρης, Κουρελιάς.
Αλλαγές
64 Λέπεντζης - Γεώργαρης
74 Μακρής – Δήμας

Κίτρινες Κάρτες
54 Μπίτζιος, 90 Λέκκας.

πηγή : www.aoloutraki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου